Thursday, June 3, 2010

finally



Alhamdulillah berakhir juga penderitaan di department obstetric & gynecology/obgyn, stress mental & fizikal.tapi bila dah nak habis barula nak terasa bestnya.hectic di minggu-minggu terakhir kena oncall, study,uruskan patient buat ujian, presentation etc.time ni keluar semua perangai org yang jelek2 (buruk). apapun dah selesai. lupakanlah apa yang berlaku. i believe in "karma". what goes around, comes around. semoga aku dan kawan-kawan lulus semua & dapat result yg ok.amin~tQs buat doktor2 specialist obgyn, bidan, nurse yang telah mengajar kami...

p/s : terpikir nanti beranak nak c-section(surgery) atau vaginal delivery.hmm harap-harap dapat beranak secara normal (lambat lg kot..haha..)
terharu tgk pengorbanan seorang ibu melahirkan baby..






"vagina tussae" - dgn kata lain masukkan jari dlm vagina utk tahu dah brp cm opening



ASI= air susu ibu..hadiah istimewa dari ibu buat bayi




group "keren"



oncall lebih tepatnya standby 24 hours~selama sepuluh minggu tidur mcm ni..huhu








last day oncal tolong ibu2 delivery babay kembar..=)
baby 1 : pompuan sebelah knn (gaya rockers)hehe
baby 2 : lelaki (laki lg cute dr pompuan)

1 comment: